Veikkojen maja

Välimäentie 25 31640 Humppila

Varaukset ja tiedustelut:

050 486 0488 / Jarno Rosti

veikkojen.maja@gmail.com

HINNASTO 2022

VUOKRAEHDOT

Majaa vuokrataan erilaisten juhlien pitoon, sauna-iltoihin, kokouskäyttöön sekä lasten syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen. Lisäksi suurella piha-alueella voi pitää vaikka telttaleirin. Pihalta löytyy myös lentopallokenttä.

Juhliin voit vuokrata astiaston (40hlö), sekä videotykin ja kaasugrillin (hiiligrillin käyttö kielletty).

Paljun majalle voit vuokrata; https://www.hifipalju.fi/

Polttopuut paljun lämmitykseen voit ostaa paljun toimittajalta tai tuoda itse omat.

Maja sijaitsee n. kilometrin päässä Humppilan keskustasta, kuitenkin omassa rauhassa metsän ympäröimänä.

https://goo.gl/maps/nrMBjaJVYnY5DfUVA

WP_20140814_025

WP_20150322_004

DSCN0950

50.2

WP_20140814_030

WP_20140927_002

____________________________________________________________________________________________

MAJAN KUNNOSTUSHANKE  2011-2013

Projekti ”majan kunnostus” aloitettiin selvittämällä eri rahoitus vaihtoehtoja. Heti oli selvää että pieni  urheiluseura ei voi omalla rahalla kovinkaan mittavaa remonttia toteuttaa. Sitten kysyimme hankerahoitusta LounaPlussan kautta, johon saimmekin myöntävän vastauksen ja hanke käynnistettiin.

Ensimmäisenä työvaiheena purimme vanhasta saunasiivestä kaikki vanhat rakenteet, lukuun ottamatta ulkoseinien runkoja. Vanha betonilattia, jota oli kaksi kerrosta päällekkäin, purimme käytännössä käsin pois. Purkutöiden jälkeen alkoi uuden rakentaminen. Eristimme saunasiiven nykyajan vaatimusten mukaisesti. Asensimme saunasiipeen aluskatteen sekä uuden peltikaton. Ovet ja ikkunat uusittiin. LVIS tekniikka uusittiin kokonaisuudessaan. Tuvan puolelle uusittiin myös ovet ja ikkunat. Samoin sähköpatterit uusittiin nykyaikaisiksi ja asennettiin ilmalämpöpumppu. Vanhasta, kylmästä eteisestä remontoitiin lämmintä tilaa johon voi jättää ulkovaatteet sekä kengät. Lattiat uusittiin ja vanha toimimaton takka purettiin pois. Keittiöön tehtiin pintaremonttia sekä uusittiin kodinkoneet. Vanhat pirttikalustot hiottiin ja lakattiin. Tuvan välipohjaan lisättiin vanhan purueristeen lisäksi 30cm puhallusvillaa. Koko rakennus maalattiin ulkoapäin ja ikkunapuitteet sekä nurkkalaudat uusittiin. Vanhat betonirappuset purettiin ja tehtiin metallista ja painekyllästetystä puusta uudet. Saunasiiven yhteyteen rakennettiin iso katettu terassi.

Vanha ulkorakennus piti alun perin kunnostaa, mutta tarkemmassa tutkailussa runko todettiin niin  huonokuntoiseksi, että jouduimme purkamaan vanhan rakennuksen ja rakensimme tilalle uuden. Piha-alueet muotoiltiin uudelleen ja tehtiin autoille parkkipaikat. Liittymä Välimäentielle myös korjattiin liikenneturvalliseksi. Pihalla ollut lentopallokenttä kunnostettiin ja tehtiin tontin reunalle nuotiopaikka makkaran paistamiseen. Piha-alueelle asennettiin ulkovalaistus.